Together Tutoring

Initiatiefnemers die in het Wijkbedrijf actief zijn:

Together Tutoring

“Succes in school met respect voor de wereld thuis.”

Sinds kort is Together Tutoring van start gegaan in het wijkbedrijf. Het is onze passie om een inspirerende omgeving te bieden waarin leerlingen leren succesvol te zijn op school en tegelijkertijd geïnspireerd worden om een weg te vinden tussen hun wereld thuis en hun wereld op school.

  • leerlingen basisschool en middelbare school
  • bijles en huiswerkbegeleiding
  • taalspelletjes en voorlezen
  • coaching ouders

Onze expertise is het begeleiden van anderstalige kinderen waarvan de ouders zelf niet in Nederland naar school zijn geweest. Met ons interculturele team bieden we rolmodellen die inspireren en motiveren. Zo creëren we een betekenisvolle omgeving waar kinderen leren succesvol te zijn en geïnspireerd worden hun eigen weg te ontwikkelen. Bijlessen worden gegeven door bachelor & master studenten. De studenten worden ondersteund door initiatiefnemer Mariël de Vos.

Op dit moment is er begeleiding voor kinderen in de basisschoolleeftijd op woensdag & vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.30. Daarnaast is er ook coaching voor de ouders. Ouders betalen een inkomensafhankelijke bijdrage of kunnen een wederdienst leveren in ruil voor de begeleiding van hun kind. In de toekomst hopen we uit te breiden naar andere dagen & leeftijdscategorieën!

Voor meer info/opgave: www.togetherhuiswerk.nl info@togetherhuiswerk.nl Tel: 0629225370