Gezond en betaalbaar groente en fruit

Het kan heel wat geld sparen om je groente en fruit direct bij de boer te kopen. Maar niet iedereen woont dicht bij een boerderij. Het Wijkbedrijf werkt samen met boer Henk Landwehr uit Roodeschool om tegen lage kosten verse groente en fruit aan te bieden aan de bewoners van Selwerd.

Iedere donderdagochtend rolt de bestelbus van het Wijkbedrijf in alle vroegte naar boerderij Goudgewas in Roodeschool om de bestellingen uit Selwerd op te halen. Veel van de producten zijn door boer Henk zelf verbouwd op zijn akkers of op het land van boeren uit de buurt. Om wel een constant aanbod te garanderen haalt hij de ontbrekende groenten en fruit van de veiling. Niet alles is dus lokaal gekweekt en verbouwd. Maar wel veel. En dat is natuurlijk gezond en lekker. Van het land vers op je bord. Nouja, bijna direct. Je moet je bestelling nog wel even afhalen op het Wijkbedrijf.

Bestellen en afhalen

Voor het aanvragen van de bestellijst kun je een mail sturen naar info@wijkbedrijfselwerd.nl, dan krijg je iedere week de laatste versie die je digitaal kunt invullen en opsturen.

Inleveren van de lijst moet voor woensdag 12:00 uur. Je kunt de lijst ook uitprinten en afleveren aan de Bottelroosstraat 3. Het Groente-en fruitteam zorgt dat je bestelling op donderdag vanaf 13:30 voor je klaar staat. Je kunt die dan tot 16:00 uur ophalen.

  • Stuur jouw bestellijst voor woensdag 12:00 uur naar info@wijkbedrijfselwerd.nl
  • Afhalen van je bestelling is op donderdag van 13:00 tot 16:00 uur.
  • Betalen kan alleen contant bij het afhalen van je bestelling.
  • Neem zelf even een tas mee.