Gezond en betaalbaar groente en fruit

Het kan heel wat geld sparen om je groente en fruit direct bij de boer te kopen. Maar niet iedereen woont dicht bij een boerderij. Het Wijkbedrijf werkt samen met boer Henk Landwehr uit Roodeschool om tegen lage kosten verse groente en fruit aan te bieden aan de bewoners van Selwerd.

Iedere donderdagochtend rolt de bestelbus van het Wijkbedrijf in alle vroegte naar boerderij Goudgewas in Roodeschool om de bestellingen uit Selwerd op te halen. Veel van de producten zijn door boer Henk zelf verbouwd op zijn akkers of op het land van boeren uit de buurt. Om wel een constant aanbod te garanderen haalt hij de ontbrekende groenten en fruit van de veiling. Niet alles is dus lokaal gekweekt en verbouwd. Maar wel veel. En dat is natuurlijk gezond en lekker. Van het land vers op je bord. Nouja, bijna direct. Je moet je bestelling nog wel even afhalen op het Wijkbedrijf.

Voor het aanvragen van een bestellijst kun je een mail sturen naar info@wijkbedrijfselwerd.nl , dan krijg je de laatste versie die je digitaal kunt invullen en opsturen. Inleveren van de lijst moet voor woensdag 12.00 uur. Je kunt onderstaande lijst ook uitprinten en afleveren aan de Bottelroosstraat 3. Het Groente-en fruitteam zorgt dat je bestelling op donderdag vanaf 13:30 voor je klaar staat. Je kunt het dan tot 16.00 uur ophalen.

Download hieronder de bestellijst voor de lopende week
Bestellijst week 22 (inleveren op 2-06) (PDF)

NB: In verband met Hemelvaart op donderdag 13 mei, wordt in week 19 het afhaalmoment verplaatst naar vrijdag 14 mei van 11.00 uur t/m 13.00 uur.

  • Stuur jouw bestelling naar info@wijkbedrijfselwerd.nl
  • Betalen kan alleen contant bij het afhalen van je bestelling.
  • Neem zelf even een tas mee.