Wijkrestaurant De Duindoorn

september 23, 2019 No comments exist

Met het wijkrestaurant De Duindoorn heeft Selwerd er een nieuwe plek bij waar wijkbewoners en studenten terecht kunnen voor een betaalbare en gezonde maaltijd. Voor 6 euro is er een (vegetarische) daghap te krijgen. Het restaurant heeft een website waar meer informatie is te vinden over de gerechten.

Het restaurant bevindt zich op de begane grond in de zojuist gerenoveerde studentenflat aan de Duindoornstraat en biedt uitzicht op Park Selwerd. Wijkbewoners, studenten, nieuwkomers: iedereen is welkom om bij elkaar aan tafel te schuiven. De keuken is open van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 voor lunch en van 17:00 tot 19:30 voor warme maaltijden.

Op 4 oktober wordt De Duindoorn officieel geopend. Tot die datum wordt er proefgedraaid.

Contactinformatie

Adres:
Duindoornstraat 91 – Groningen

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 12:00 tot 20:00 uur

Telefoon:
06-40381113

E-mail:
welkom@restaurantduindoorn.nl

Website:
www.restaurantduindoorn.nl

Geef een antwoord