Koffiekar – 11 juli

juli 3, 2018 No comments exist

 

Bij deze willen wij bewoners van de wijk Selwerd graag uitnodigen voor de koffie kar die plaats zal vinden op het pleintje tussen de Duindoornstraat en de Vogelkersstraat. We proberen met het initiatief koffiekar de wijkbewoners meer te betrekken bij de wijkvernieuwing die in de wijk plaatsvindt onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Met de koffiekar proberen we gesprekken met de bewoners te voeren en eventueel tot nieuwe ideeën te komen. Heeft u een opmerking of vraag m.b.t. de wijkvernieuwing twijfel dan niet en kom op 11 juli gerust langs. de koffie kar zal hier staan van 14:30-16:00. We hebben begrepen dat ook wethouder Roeland van der Schaaf langskomt om de befaamde koffie te proeven. Hij zal er zijn tot 15:15 uur.

Geef een antwoord