Nachtelijk eten in Selwerd

juni 13, 2018 No comments exist

 

Voor de Ramadan heeft Het Wijkbedrijf in samenwerking met Eethuis Selwerd een catering verzorgd en werd de Iftar afgelopen maandag door velen bij Het Wijkbedrijf gevierd. Door deze gezellige avond en het eten wat er natuurlijk was kwamen veel mensen met elkaar in contact, zo konden vluchtelingen dingen van elkaar leren. Ook was er de mogelijkheid om met mensen van bijvoorbeeld inburgeringscursussen te praten, zodat deze mensen een eerste stap kunnen zetten naar het behalen van een diploma. Zelfs de commissaris van de koning (Rene Paas) was aanwezig om dit mooie initiatief bij het wijkbedrijf te bewonderen.Ook de gezinsbode heeft verslag gemaakt deze kunt u zien door op de volgende link te klikken: https://gezinsbode.nl/2018/06/12/rene-paas-%E2%80%9Cde-initiatieven-ontroeren-me%E2%80%9D

Geef een antwoord