Timmerman/Klusjesman gezocht

Heb je handige handen en vind je het leuk om meer klussen in je eigen buurt te doen en om daarbij wat mensen te begeleiden, dan zijn we op zoek naar jou.

Het Wijkwerkbedrijf is een wijkinitiatief dat zich richt op het doen van klussen in de wijk door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij de klussen krijgen ze de mogelijkheid om te leren en zich te ontwikkelen. Natuurlijk zijn er bij het uitvoeren van de klussen vaak ook vakmensen nodig, zeker bij wat ingewikkelder aanvragen van bijvoorbeeld mensen uit de buurt.
Voor aanvragen van particulieren uit de wijk Selwerd en omliggende wijken zoeken we daarom een timmerman of all-round klusjesman die verstand van zaken heeft, het leuk vindt om zich in te zetten voor de wijk en graag nieuwe mensen de kneepjes van het vak wil leren.
Denk hierbij aan aanvraag van een wijkbewoner die graag een schutting geplaatst wil hebben, een bankje wil laten herstellen of een schuurtje gebouwd wil hebben.

We zoeken naar iemand die wel al wel een eigen bedrijf of in ieder geval eigen materiaal heeft (denk hierbij aan een klusbus).
Spreekt dit je aan, neem dan contact op met Karin Brinkhuizen van het Wijkwerkbedrijf, info@wijkwerkbedrijf.nl of 06-85663010.