Meewerkend technisch begeleider

Het wijkbedrijf Selwerd wil een positieve bijdrage leveren aan de wijk. Dit doet zij o.a. door een grote diversiteit van initiatieven van de buurt te ondersteunen. Daarnaast worden binnen het wijk’werk’bedrijf, door vrijwilligers, herintreders, zelfstandigen en loondienst medewerkers, een grote diversiteit van klussen uitgevoerd voor gemeente, coöperaties en particulieren.  

Het wijk werkbedrijf is op zoek naar een betrokken meewerkend technisch begeleider die samen met ons verder de organisatie vorm gaat geven. Jij houdt het overzicht over onze klussen in en buiten de wijk, plant samen met de planner de werkzaamheden en geeft leiding aan een zeer diverse groep van medewerkers en vrijwilligers. Verder werk je ook mee aan de opdrachten. Vanuit jouw positieve en opbouwende houding motiveer jij mensen en spreekt ze aan op wat goed gaat en wat beter kan.   

Herken jij jezelf in bovenstaande? Ben je nieuwsgierig geworden? Dan maken we graag kennis met jou.  Neem hiervoor contact op met Karin Brinkhuizen via karin@wijkwerkbedrijf.nl