Internationale vrouwenavond Together – 11 okt.

Interview Marcel Imthorn in Gezinsbode

Leuk interview in de gezinsbode met onze eigen Marcel Imthorn over de periferie en het bijzondere van rijtjeshuizen en Selwerd.

https://gezinsbode.nl/2018/10/03/%E2%80%98een-rijtjeshuis-is-niet-saai%E2%80%99

Selwerd op de Koffie – 3 oktober

De koffiekar gaat weer de wijk in. Aankomende woensdag 3 oktober, staan we tussen 14:30 en 16:00 uur aan De Larix (zijde van Mispellaan/Elzenlaan). Ontmoet je wijkgenoten en ga met elkaar in gesprek. Stel je vragen of laat je ideeën voor de wijk achter bij de medewerkers van instanties binnen Selwerd en vooral: geniet van de heerlijke koffie!

Zie voor meer informatie: https://www.sunnyselwerd.nl/selwerd-koffie/

Inloopspreekuur samen met Periferie en Koffie!

De Periferie (het toeristenkantoor voor de wijk), de koffiekar en het spreekuur van de wijkverbetering slaan de handen ineen! Wil je een kop koffie van de befaamde koffiekar, dan kun je die op donderdag tussen 11:00 en 12:30 krijgen in Wijkbedrijf Selwerd bij de Periferie. Hier kun je alles te weten komen over het verleden van de wijk. Maar je kunt ook dingen te weten komen, of meedenken over, de toekomst van de wijk! Marcel kan je alles vertellen over het ontwerp en ontstaan van de wijk. Maarten en Daan weten alles over de wijkverbetering. Maarten weet dan ook nog eens heel veel over het middeleeuwse Selwerd. Kom langs, denk mee, praat mee, informeer…. of neem gewoon een lekkere kop cappucino, dat kan natuurlijk ook.

Terugblik Burendag

Afgelopen zaterdag was het burendag. Op het Wijkbedrijf werd patat gemaakt van de aardappelen uit eigen moestuin. Met mayonaise, gemaakt van de eieren van onze eigen kippen en appelmoes, uit de moestuin van één van onze medewerkers. Erg geslaagd, en voor herhaling vatbaar! (en lekker natuurlijk!)