Samen(s)

Een middag voor en door bewoners .
Knutselen koken maar vooral veel gezelligheid.
Samen met je kind buurman of buurvrouw leuke creaties maken.
Een mooie uitgeholde pompoen of een prachtige kerst ster, een bord vol lekkere zelf gemaakte koekjes of een prachtig kunstwerk, het kan allemaal.

Op zaterdag 2 november willen we om 15:00 tot 16:30 hiermee starten in het wijkbedrijf Selwerd aan de Bottelroosstraat 3.

We hebben deze middag ruimte voor 20 personen daarom is aanmelden wel nodig, dit kan je doen door te mailen naar mel.didi@wijkbedrijfselwerd.nl of te bellen/whatsappen 0639822793 Mel of Didi 0629434651

Kinderwerkplaats in herfstvakantie

23 oktober organiseer Sunny Selwerd de kinderwerkplaats in ons gebouw. Kinderen uit de wijk zijn welkom om actief bezig te gaan met aanpassingen in de wijk. 14:00 tot 16:00 uur.

Officiële opening Wijkrestaurant

Gisteren is het wijkrestaurant onder grote belangstelling feestelijk geopend. Wethouder Roeland van der Schaaf verrichte de handeling samen met een drietal wijkbewoners, die de naam van het restaurant hebben bedacht. De naam en het logo werden onthuld op het raam. We kijken terug op een geslaagde en druk bezochte middag en nodigen iedereen uit vanaf maandag weer langs te komen in ons nu officieel geopende restaurant! Het is gevestigd aan de Duindoornstraat, onderin studentenflat Dragant, mooi gelegen aan Park Selwerd. Geopend van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 19:30 uur.

Wijkrestaurant De Duindoorn

Met het wijkrestaurant De Duindoorn heeft Selwerd er een nieuwe plek bij waar wijkbewoners en studenten terecht kunnen voor een betaalbare en gezonde maaltijd. Voor 6 euro is er een (vegetarische) daghap te krijgen. Het restaurant heeft een website waar meer informatie is te vinden over de gerechten.

Het restaurant bevindt zich op de begane grond in de zojuist gerenoveerde studentenflat aan de Duindoornstraat en biedt uitzicht op Park Selwerd. Wijkbewoners, studenten, nieuwkomers: iedereen is welkom om bij elkaar aan tafel te schuiven. De keuken is open van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 voor lunch en van 17:00 tot 19:30 voor warme maaltijden.

Op 4 oktober wordt De Duindoorn officieel geopend. Tot die datum wordt er proefgedraaid.

Contactinformatie

Adres:
Duindoornstraat 91 – Groningen

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 12:00 tot 20:00 uur

Telefoon:
06-40381113

E-mail:
welkom@restaurantduindoorn.nl

Website:
www.restaurantduindoorn.nl

World Cleanup Day