Wijkrestaurant zoekt naam

In samenwerking met Lefier opent het Wijkbedrijf aankomende zomer een wijkrestaurant op de begane grond van Dragant (voorheen Duindoornflat). Dit Wijkrestaurant moet een ontmoetingsplek worden tussen wijkbewoners en studenten, waarin tegelijkertijd beginnende ondernemers in de horeca aan de slag kunnen en mensen praktijkervaring op kunnen doen in horeca. Alleen ….. we zoeken nog een naam. Stuur daarom je suggestie door (via communicatie@wijkbedrijfselwerd.nl). De winnaar mag de officiële openingshandeling verrichten.

A.s. maandag gratis stoeptegels

Aankomende maandag deelt het voortuinenproject van het wijkbedrijf gratis stoeptegels uit voor bewoners in Selwerd.

Door tegels uit tuinen te halen heeft het voortuinenproject van o.a. het wijkbedrijf al veel tuinen in Selwerd een stuk groener gemaakt. In plaats van de tegels kwam er mooie beplanting en of een mooie graszode. Hierdoor voelen vogels en insecten zich weer meer thuis in Selwerd, wordt het minder heet en kan regenwater beter opgenomen worden.
Nu zit het Wijkbedrijf met een flinke stapel tegels. Bewoners uit Selwerd die graag tegels willen voor in hun tuin kunnen deze aankomende maandag bij het wijkbedrijf ophalen. Wilt u ook vrijwilliger worden of uw voortuin groener zien worden? Dan kunt u zich hier opgeven. https://www.sunnyselwerd.nl/voortuinen/

Workshop Gezonde Leefstijl

Buurthelden gezocht!

Wijkbedrijf werkt mee aan voorlees carrousel De Es