Juridisch spreekuur – Stichting Rechtskracht

rechtskracht

Het recht is iets waar iedereen dagelijks mee te maken krijgt, bewust of onbewust. Het is echter vaak een gevoel van onrecht wat ons bijblijft. De machteloosheid of onwetendheid over welke regels wel gelden en welke niet. Het recht is een wirwar van regels waar je niet zo snel doorheen komt. Als je een gevoel van onrecht hebt dan krijg je graag de kans om je gelijk te halen. Hoge kosten van advocaten en eigen gebrek aan kennis over het recht zorgen ervoor dat niet iedereen de kans krijgt om zijn of haar recht te behalen.

Het team van Stichting Rechtskracht

Wij, als Stichting Rechtskracht, vinden dat het recht voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Onder leiding van Sjoerd Otter wordt er elke woensdag om 11:00 een juridisch spreekuur gehouden, met uitzondering van vakanties en feestdagen. Het team bestaat uit juristen en rechtenstudenten die samenwerken om kosteloos juridisch advies te geven in het Wijkbedrijf Selwerd, Bottelroosstraat 3 Groningen.

Naast het spreekuur is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen via de Facebookpagina of via de e-mail: rechtskrachtgroningen@gmail.com

Zie voor meer informatie stichtingrechtskracht.nl