Klusteam in actie

april 22, 2021 mark

Aan de Lijsterbeslaan en Populierenlaan wordt hard gewerkt door de vrijwilligers van het Wijkwerkbedrijf in Selwerd. Het klusteam knapt een zestal woningen op voor woningcorporatie De Huismeesters. De huizen krijgen een nieuwe laag verf, nieuwe vloeren, kleine gebreken worden verholpen en ook de tuinen worden aangepakt.

Deze mooie samenwerking tussen de huismeesters en het Wijkwerkbedrijf zorgt er voor dat de deelnemers van het klusteam met professionele begeleiding werkervaring op kunnen doen. De huizen zullen straks worden ingezet als tijdelijk onderkomen voor bewoners die wachten op hun nieuwe woning tijdens de aanstaande renovatie van de wijk.

Heb jij ook een project voor het klusteam of wil je helpen? Neem contact op met het Wijkwerkbedrijf: info@wijkwerkbedrijf.nl

Meer weten? Bezoek de website: www.wijkwerkbedrijf.nl